Sport Tour 

5 of 10 km kilometer 

Dit jaar staat er een nieuwe tocht op de planning! De sport tour maakt zijn entree in het mooie rijtje van wandelroutes. In deze tour gaan we naast het lopen van een route, ons zelf op de proef stellen met reactie, kracht en snelheidsoefeningen. Verdeeld over 5 voor de 5 km tocht of 10 voor de 10 km tocht, staan verschillende stations. Bij elk station staan verschillende oefeningen, deze oefeningen zijn zo gemaakt, dat iedereen deze op zijn/haar eigen niveau kan uitvoeren.

 Alle oefeningen zijn gebaseerd op trainingen uit Bewegingscentrum Norg; zo hebben we een “Mini HIIT”, een High Intensity Interval Training waarbij binnen 90 seconden de hartslag omhoog wordt gewerkt, een loopladder om de coördinatie te trainen en natuurlijk nog heel veel meer. Ben jij ook benieuwd naar al die leuke oefeningen en vind je het ook fijn om lekker buiten te wandelen/joggen? Kom dan mee doen! 

We hebben bij deze tocht veel begeleiding nodig bij alle onderdelen, gelukkig konden wij een beroep doen op de leerlingen van Het Dokter Nassau College Norg. Zij kunnen hun maatschappelijke stage zo doen en wij kunnen een super toffe actieve tocht organiseren.

Starten kan tussen 9:30 en 13:00 uur vanuit het Bewegingscentrum.

 

Inschrijven voor de Sport Tour is niet noodzakelijk, maar wel gewenst.

Schrijf je hier in