Proef en Beleef Tocht 

16 kilometer

De Proef & Beleef Tocht van ongeveer 16 kilometer is een speciale route voor iedereen die van wandelen met heerlijke gerechten tussendoor houdt. Een uitermate geschikte tocht om gezellig met je partner, familie, vrienden, buren of collega’s aan mee te doen. 

Dit jaar is het thema ‘Dichtbij & Duurzaam’. Onze koks, Hilbrand Kamminga van Te Plek Catering, Altinus Okken van Kokerij Suydtvelde en Erik de Roode (hij woont in Norg en heeft een Kippie winkel in Emmen) staan ook dit jaar garant voor het eten onderweg en het belooft weer bijzonder lekker te worden! Ze gaan koken met streekproducten en halen hun eigen moestuinen leeg. 

De route gaat dit jaar richting Langelo en Westervelde en we eindigen op het schoolplein. Hûh, het schoolplein? Jazeker en het belooft daar bijzonder gezellig te worden … meer verklappen we niet.

Aan de Proef & Beleef Tocht werken mee:

Te Plek Catering: http://teplek.nl/ 

Kokerij Suytvelde: http://www.kokerijsuytvelde.nl

Kippie Emmen: https://www.kippie.nl/kippie-emmen 

In verband met de inkoop en de voorbereidingen is voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht verplicht! Meedoen kost € 25,00 voor het eten; drankjes zijn niet inbegrepen maar wel ter plekke te bestellen. 

De Proef & Beleef Tocht start om 11:30 uur, 12:00 uur en  12:30 uur. Je kunt niet meer inschrijven, voor de andere afstanden kun je je nog wel ischrijven. (zie pagina inschrijven en kosten)

Voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht is verplicht.

Schrijf je hier in