De Proef & Beleef Tocht van ongeveer 15 kilometer is een speciale route voor iedereen die van wandelen met heerlijke gerechten tussendoor houdt. Een uitermate geschikte tocht om gezellig met je partner, familie, vrienden, buren of collega’s aan mee te doen.

Alle wandelaars worden met een busje vanaf het Bewegingscentrum vervoerd naar de start locatie, die we nog even geheim houden. Van daaruit wandel je via een mooie route terug naar Norg, waarbij we je onderweg op verrassende plekken iets lekkers voorschotelen.

Je krijgt een voorgerechtje, een super gezond soepje, een overheerlijk hoofdgerecht en een lekker toetje. Dat bereiden we allemaal met streekproducten; voeg daarbij prachtige natuur en akoestische muziek en dan weet je dat € 27,50 voor deelname helemaal niet duur is voor een fijne middag uit!

Het vertrek is vanaf 11:30 uur per tien minuten, in groepen van maximaal acht personen. Aanmelden kan met z’n achten, maar ook in groter of kleiner gezelschap. Je kunt een voorkeurstijd aangeven, maar als die niet beschikbaar meer is, dan delen wij in op volgorde van binnenkomst. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving met de starttijd via e-mail.

In verband met de inkoop en de voorbereidingen is voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht verplicht! Meedoen kost € 27,50 voor het eten; drankjes zijn niet inbegrepen, maar wel ter plekke te bestellen. 

Voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht is verplicht. Voorinschrijven kan tot uiterlijk 21 oktober 2022.

Schrijf je hier in