Proef en Beleef Tocht 

15 kilometer

De Proef & Beleef Tocht van ongeveer 15 kilometer is een speciale route voor iedereen die van wandelen met heerlijke gerechten tussendoor houdt. Een uitermate geschikte tocht om gezellig met je partner, familie, vrienden, buren of collega’s aan mee te doen. 

Dit jaar is het thema ‘’Verse & Vergeten Groenten’. Onze koks, Hilbrand Kamminga van Te Plek Catering, Altinus Okken van Kokerij Suydtvelde en Erik de Roode (hij woont in Norg en heeft een Kippie winkel in Emmen) staan ook dit jaar garant voor het eten onderweg en het belooft weer bijzonder lekker te worden! Ze gaan koken met streekproducten en doen dat dit jaar helemaal vegetarisch. Alhoewel… voor de echte vleesliefhebbers serveren we bij het hoofdgerecht een lekkere portie Kippeling. . 

Dit jaar hebben we iets heel speciaals voor onze deelnemers georganiseerd. Alle wandelaars worden namelijk met een bus vanaf het Bewegingscentrum vervoerd naar de start locatie, die we nog even geheim houden. Van daaruit wandel je via een mooie route terug naar Norg, waarbij we je onderweg op verrassende plekken iets lekkers voorschotelen.

Het vertrek is vanaf 11:30 uur per tien minuten, in groepen van maximaal acht personen. Aanmelden kan met z’n achten, maar ook in groter of kleiner gezelschap. Je kunt een voorkeurstijd aangeven, maar als die niet beschikbaar meer is, dan delen wij in op volgorde van binnenkomst. Vergeet niet om een mondkapje mee te nemen, want die zijn voorlopig nog verplicht in het openbaar vervoer.

Aan de Proef & Beleef Tocht werken mee:

Te Plek Catering 

Kokerij Suytvelde

Kippie Emmen 

In verband met de inkoop en de voorbereidingen is voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht verplicht! Meedoen kost € 27,50 voor het eten; drankjes zijn niet inbegrepen, maar wel ter plekke te bestellen. 

Voorinschrijven voor de Proef & Beleef Tocht is verplicht. Voorinschrijven kan tot uiterlijk 17 oktober 2021.

Schrijf je hier in